Osječko 0,5L

8,50 Kn

Dugačka tradicija u proizvodnji Osječkog piva seže još u 17. stoljeće. I dok trendovi dolaze i prolaze, Osječko ostaje pivo za istinske ljubitelje, bez kompromisa, po nepromijenjenoj recepturi. Upravo zbog prirodnih sastojaka i tradicionalnih metoda čuvanja, pivo je nešto kraćeg roka trajanja kako bi ponudilo izvornu kakvoću.
Okus za rafinirano nepce

Poletna i osvježavajuća okusa, Osječko je pivo koje pristaje svakoj prilici. Zbog odmjerene gorčine i alkohola, u njemu se može uživati bez zadrške – bilo na terasi omiljenog kafića ili sljubljena s domaćim jelima u vašem domu sada dostupan i u kasnim noćnim satima. Zlatna boja odsjaj je srdačne slavonske duše koja je utisnuta u svaku njegovu kap.

Pažljivo odabrani prirodni sastojci temelj su punog okusa. Prirodna voda crpljena iz vlastitih bunara, bez dodatnog tretiranja, sjedinjuje se s najboljim sladom i hmeljem. Nakon toga započinje proces vrenja uz pomoć ljekovitog pivskog kvasca, koji ga obogaćuje hranjivim tvarima i vitaminima. Zato Osječko volimo zvati – zdravom hranom!

Zašto u smeđim bocama?

Osječko se odvijeka nudi u smeđim bocama, koje najbolje čuvaju dragocjenu tekućinu od svjetla i drugih vanjskih utjecaja. Na taj način sastojci ostaju nepromijenjeni, a okus očuvan kroz dulje vrijeme. Smeđa boca je vjeran čuvar naše tradicije.

SKU: 100 Kategorija: Oznaka:

Opis

Prirodna voda crpljena iz vlastitih bunara, bez dodatnog tretiranja, sjedinjuje se s najboljim sladom i hmeljem. Nakon toga započinje proces vrenja uz pomoć ljekovitog pivskog kvasca, koji ga obogaćuje hranjivim tvarima i vitaminima.

 

Dodatne informacije

Količina (L)

0,5

Proizvođač

Osijek pivovara

Udio alkohola (%)

4,5

Zemlja podrijetla

Hrvatska

Tip ambalaže

Staklo